Jag är den jag är

14 januari, 2022

Missionsprovinsen håller ungdomsläger i Stockholm under Kristi himmelsfärdshelgen. Information:

Lägret är för dig som är konfirmerad upp till tjugoårsåldern. Vi börjar lägret torsdagen den 26 maj klockan 16:00 med högmässa tillsammans med Sankt Filippus i Roseniuskyrkan. Vi förflyttar oss sedan gemensamt till Stefanskolan i Bromma där vi kommer att vara den största delen av lägret. Lägret avslutas med högmässa klockan 12:00 tillsammans med Sankt Stefanus Koinonia i Sankt Sigfrids kyrka. Efteråt bjuds på lunch och vi är klara klockan 15:00. Det finns möjlighet att få hjälp till och från Stockholms Centalstation, Cityterminalen och Bromma flygplats för er som reser med allmänna färdmedel.

Under lägret har vi golvlogi i Stefanskolans lokaler, därför behöver ni ha med er liggunderlag, sovsäck/täcke och kudde. Där kommer vi också att äta, ha undervisning, morgonmässor och kvällsmöten. På eftermiddagarna blir det gemensamma aktiviteter med lekar och andra roliga saker. Vi kommer också göra en utflykt i Stockholm.

Lägeravgiften är 300 kr och betalas med swish 123 445 32 21 eller PG 11 36 63-9 i samband med anmälan till lägret. Märk inbetalningen med: MUL, förnamn efternamn.

Ladda gärna ner, skriv ut och sprid läger-foldern!

Anmälan görs via följande länk: https://forms.gle/2hgPDTWpeZCeyc6D7